За нас

logosite

NANOX INTERNATIONAL е основана през 2007 г от експерти с дългогодишен опит във фармацията. С уменията и знанията на силен и специализиран екип през 2008 г първите три продукта на компанията са представени в първите пет страни.

Днес марката предлага повече от 60 продукта, предназначени не само за интензивно спортуващи хора, но и за тези, които се опитват да водят здравословен начин на живот. До момента продуктите на NANOX са оценени в над 40 страни по света и се смятат за първокласна продуктова линия, произвеждана в Европа.

Всички продукти на NANOX отговарят на европейските стандарти и се произвеждат според най-новите изисквания на Европейския съюз по отношение на храните и хранителните добавки. NANOX редовно извършва проверка на качеството на произвежданите продукти и прилага всички НАССP изисквания, както и отговаря на стриктните GMP стандарти.

Всички суплементи на NANOX са иновативни и подкрепени със сериозни клинични изследвания. За разлика от много други марки, NANOX не използва евтини пълнители или вещества в продуктите си. Наслаждавайте се на любимия си спорт с продуктовата линия на NANOX, защото винаги може да се доверите на високо качествените продукти, които предлагаме.